Woningbouw & renovatie

Meer dan 30 jaar bouwen en renoveren wij woningen in diverse stijlen.

WONINGBOUW

Hedendaags

Een combinatie van de moderne en klassieke bouwstijl, gekenmerkt door een strakke gevel en een hellend dak . Klassiek metselwerk wordt hier soms gecombineerd met gevelbepleistering. De woning krijgt een huiselijke uitstraling met een moderne open vormgeving.

Strak

De stijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen en sobere vormen alsook een plat dak. Er wordt gebuikt gemaakt van alternatieve materialen zoals gevelbepleistering, hout, metalen zoals koper en zink. De woning krijgt dynamiek door de diepte en de grootte van de ruimtes in combinatie met grote glaspartijen.

Klassiek
traditioneel

Hieronder vallen verschillende stijlen zoals oa landelijk stijl, renovatiestijl, pastoriestijl.

Deze worden gekenmerkt door de klassieke baksteenarchitectuur, kruisverdelingen.

Landelijk

De combinatie van klassieke bouwmaterialen , sierlijke details, gevelankers, houten ramen, raamluiken , arduinen sierlijsten geven deze woningen karakter en charme.

Houtskelet
Passief

Wij verzorgen het volledig bouwproces bij een houtskeletbouw. Vanaf de grondwerken , vloerplaat, isolerend metselwerk, de houten dragende elementen tot de volledige houtstructuur. Bij houtskeletbouw bouwt u ecologisch met duurzame en hoog isolerende materialen.

Renovatie

Wanneer uw gebouw aan renovatie toe is staan wij u graag bij met deskundig advies. Van afbraak tot plaatsing van draagbalken, maken en wijzigen van raamopeningen , realiseren van een aanbouw, etc.

Onderhouds
werken

Ook voor het onderhoud van uw gebouw staan wij u graag bij. Onze jarenlange ervaring met diverse materialen en bouwmethodes stellen wij ter uwer beschikking om uw gebouw in goede staat te houden.

Samen iets opbouwen?
Alles start met een goed gesprek.